“Çfarë kadastre, çfarë…!”

0
259

Reshat Nurboja, PhD(c) në Shkenca Politike, përmes një shkrimi të dërguar në redaksinë e gazetës “Bota sot”, ka kërkuar nga deputetët që votuan pro demarkacionit, që të dokumentojnë ndarjen e territorit në kufirin me Malin e Zi.

Ai ka kërkuar nga ata që të publikojnë listën poseduese apo çfarëdo të dhënë tjetër dhe kësisoj, Nurboja do të pranojë këtë marrëveshje.

Më poshtë reagimi i tij i plotë:

“Haksham” pazar me territor!

Nëse ndonjë nga deputetët e Parlamentit të Kosovës dhe cilido nga qytetarët e gjithë botës që e përkrahin vendimin-votën të Parlamentit të Kosovës mundën të ma dokumentojnë se kjo ndarje e këtij liqeni siç e kam pasqyruar në foto është bërë në bazë të të dhënave kadastrale të Komunës së Pejës, asaj të Kosovës, Stejt Departamentit Amerikan, kadastrave të Malit të Zi apo dokumenteve të Perandorisë Romake, asaj të Bizantit apo Osmane e Ruso –serbe, i lutem që ta publikojnë Listen poseduese apo çafrëdo të dhëne tjetër, unë do të pranoj se e kam gabim dhe do ta përkrahi Marrëveshjen…!

Çfarë kadastre, çfarë…!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here