Bashkëthemeluesi i LDK-së: Kemi qenë të vetëdijshëm se Kosova nuk çlirohet pa luftë

2
222

Njëri nga themeluesit e LDK-së, Rexhep Gjergji ka kujtuar periudhën e viteve 90-ta, kur në Kosovë lufta ishte në “prag”.

Në një rrëfim në Zona B në Klan Kosova, Gjergji ka treguar se gjatë asaj kohe atij i është dukur e pamoralshme ta quante veten “lider”.

“Ndjenja emocionale dhe përjetimi i asaj situate të rëndë duke parë shtëpia duke u djegur më bënin të pafuqishëm”.

“LDK ka pasur organizim për luftë që nga vera e vitit 1990 por situata dhe zhvillimet që ndodhnin atëherë tregonin se lufta po vinte”.

“Situata ishte e tillë dhe ne kemi qenë të vetëdijshëm që Kosova pa luftë nuk çlirohet”.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here