A do të merreshin me politik Adem dhe Hamëz Jashari? tregojn Familjaret

0
127

Komandanti legjendar, Adem Jashari dhe vëllai i tij, Hamza, po të ishin gjallë do të merreshin me politik. Kështu të paktën kishte deklaruar në një intervistë për “Top-Channel”-in, kryetari i tanishëm i Skenderajt, Bekim Jashari.
Mirëpo, ai më shumë thotë se baba i tij, Hamza, do të kishte mundësi të kyqej në politik, pasi kishte aktivitete të shumta në shumë fusha sa ishte gjallë.

“Në qoftë se do të kishte ndodhë një gjë e tillë. Ata, posaqarisht babai im Hamza i cili ka pas shumë aktivitete, politike, humane, kulturore… besojë se do ta kishte përkrahjen e të gjithëve për ta udhëhequr vendin”, ka thënë ai.

Min. 25:20
Intervista në “E Diell, 14 Dhjetor 2014, Pjesa 5 – Top Channel Albania – Entertainment Show”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here