ky është Hoxhë Mazllami: Thot mos shkoni te varri i Adem Jasharit e me than “LAVDI” se ..

0
319

Një video iniqizim ne kanalin youtube është duke qarkulluar me te madhe, ku Hoxha i njohur Mazllam Mazllami thotë se është trup me shku para varrit te familjes Jasharaj e me than lavdi.

“Disa komunista e disa titista po shkojnë para varreve te dëshmorëve e po thonë Lavdi, Lavdii. Është gjynah me thanë ashtu, Zoti i pastë pranu shehid familjen Jasharaj”

Klikoni në hapësirën më poshtë dhe shikoni videon e plotë nga Mazllam Mazllami

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here