KËTA ISHIN TRESHJA E AUTORËT E PANOS “BAC, U KRY”

0
207

Bac, u kry”, është njëra nga panot më të famshme që nga koha e pasluftës. Ajo tregon përfundimin e një lufte që pas shumë sakrificash solli lirinë. Por a e dini kush janë autorët e “Bac u kry”?

Bac, u Kry! është një logo e krijuar nga Krenar Gashi, Besnik Nuli dhe Muhamet Jashanica, posaçërisht për pavarësinë e Kosovës.

Logoja nga krijuesit është liruar për përdorim por pa ndërhyrje në të, duke lënë si logo shpirtërore e cila nuk

Logoja i drejtohet Adem Jasharit, komandantit legjendar të UÇK-së i cili u vra së bashku me gjithë familjen e tij në një konfrontim me forcat serbe.

Edhe fjala “bac” i drejtohet Adem Jasharit, njeriut që dha jetën për pavarësinë e Kosovës.

Krenar Gashi është hulumtues dhe aktivist i shoqërisë civile./Express

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here