Juristi Pallaska Gënjen, Famuri Kosovës Nuk U Dizajnua Nga Një Veteran Lufte! Ai Nuk Ishte Fare Në Garë

0
177

Juristi Pallaska vazhdon të jetë pjesë e retorikës mashtruese edhe për flamurin, sikurse të demarkacionit dhe të shumë mashtrimeve të tjera, që i ka krijuar pushteti i bandave. Flamuri shtetëror i Kosovës që sot e njohim, që përfshin edhe Kullën e Çakorrin apo tetë mijë hektarët, nuk ka qenë fare në garën apo në mesin e qindra flamujve konkurrentë, dhe as nuk ishte në mesin e tre flamujve që Komisioni shtetëror për flamurin e zgjodhi, siç ka argumentuar disa herë në shkrime gazetari Idriz Morina.

Flamuri që i përshkruhet një ish ushtari të UÇK-së, ishte nga më të ngjashmit me flamurin e sotëm shtetëror, por ai nuk është autori.

Ai ka thënë se flamurin e Kosovës nuk e kanë krijuar të huajt, por një ish ushtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Sipas tij, kjo është arsyeja që flamuri nuk guxon të trajtohet si i huaj apo si anti-shqiptar.

“Flamurin shtetëror nuk e dizajnoj Ahtisaari por një ish ushtar i UÇK-së. Për këtë arsye ky flamur nuk guxon të trajtohet si i huaj apo si anti-shqiptar”, ka shkruar Pallaska në Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here