Eksklozive : Ska më pritje për vizë të Gjermanisë, tani të gjithë shqiptarët mund të punojnë atje, ja detajet..

0
579

Ska më pritje për vizë të Gjermanisë, tani të gjithë shqiptarët mund të punojnë atje, ja detajet….Në Gjermani numri i vizave të punës për shqiptarë,

nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, boshnjakë dhe të tjerë nga Ballkani është rritur me 70% në tetë muajt e parë 2017. “Die Welt” i ka kushtuar sot dy artikuj temës së punësimit të të huajve në Gjermani.

Një punë në Gjermani, shumë njerëz në vendet e Ballkanit Perëndimor e shohin këtë si të vetmen rrugëdalje nga papunësia në atdheun e tyre, kështu që mos e humbisni edhe ju këtë rast, Aplikimi është shumë thjeshtë, dhe vlen për të gjithë shqiptarët…

shtype hapsiren e meposhtme dhe prit 5 sekonda per te pare detajet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here