Behxhet Pacolli : merr pjesë në konferencën për shkatërrimin e ISIS-it

0
226

Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli është duke qëndruar për një vizitë zyrtare në Kuvajt ku gjatë ditës sot ka marrë pjesë në Konferencën Ministeriale te Shteteve (75) që përbëjnë Koalicionin për shkatërrimin e Isis-it,

Pacolli në këtë konferencë është takuar me homologët e tij nga bota.

“Sot mora pjese ne Konferencen Ministeriale te Shteteve (75) që përbëjnë Koalicionin për shkatërrimin e Isis-it. Pos tjerash pata rastin qe të takoj disa nga homologet e mi si Sekretarin e Shtetit Tillerson, Cavosoglin, Alfanon, Min. e PJ të Australis J.Bishop, Komisioneren Mogherini, Ministrin Polak, Zv.Min e Austris etj. Kosova ketu u konsideruar si shtet më rëndësi te posaqme”, ka shkruar Pacolli në Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here