Vajza nga Maqedonia ofrohen në internet, çmimet nga 100 për euro për orë deri 150ero për ni natë me ….

0
155

Vajza “hot” nga Maqedonia ofrohen në internet, çmimet nga 100 për euro për orë deri në…
Eskort servis dhe eskort – vajza, është një shërbim i njohur në botë, ku përmes faqeve online ofrohen vajza për shoqërim dhe shërbime seksuale.

këto shërbime ofrohen përmes faqeve brothels in the world, escort girls news dhe të tjera, që ofrojnë shërbimet e tilla, raporton portali Dokaz. Këto janë në qytetet Shkup, Manastir, Kërçovë, Kavadar dhe të tjera. Vajzat janë me fytyra të mbuluara, por me përshkrime dhe kontaktet të plota për to si dhe për shërbimet që ofrojnë. Çmimet siç shkruhen janë prej 150 euro për orë deri në 1000 euro për 12 orë. Klikko reklamen më poshtë nga ky servis…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here