Mergimtari nga SHBA Sab Gashi: hajduk e Kosovës erdhēn të luten në Amerik . per ti fal

0
624

Veprimtari e qeshtjes Kombrtare Sab Gashi i cili jeton ne Shba .
ka dhën nje Pronocim per Nkosove.com Ku tha qe shum nga Hajnate e kosoves ka ardh me Amerik.per tu Lutur Amerikes per Hajnit e Korrupcioni qe bane.

Ju edhe ku ja han mendimi e ti qe i ka derguar Redaksies ton nkosove.com

Shumë dot shkoj i shtêrngoj duart me politikan.
Që vin në Amerik me . Në Lutjen . E mēngjesit . .po qka po luten. Politikan tan. Në Amerik .Amerikan mej Fal kusuret.
Apo hajnit dhe korrupcionin .
Apo jan ka shofin Anderr . Se është dikush qe ju shef .
Po zoti madh atje Nalt e ka një tefter.të veti që nuk i përzihet ad Amerika .

Qē i shenon për veti.
Dhe ju doti lajn këto kusur. Ska qare ja në kët bot. Ja në tjeter.
Dhe njē pytje për gjith ata . Qē po pêrkrahin Hajduka- politika tek shqiptaret. Në qoftës nuk e ke dit per her të par. Nuk je Fajtor.
Po për her dytë. Je fajtor apo Bashkë puntor.

A din ju se shkaku ksaj klase politike po vuaje shqiptare dhe po mbahen te ndar.
Ku mbet premtimet .
Ku me 1 janari.
A aqê shpej i harruat premtime e këtyre hajnave- dollevergjive.
Se largohen, Doganat mes shqiptarve.
E mos të flas .per hajni shtetrore . Se prej presidenti e deri te portiri i qeveris .

Jan ba Milonera.edhe shofera e tyre.
Popull po vun për buk në goj . Dhe pune. Të rit me nga dy Fakullteta . E qobat qeveris shtetin.
Qak dotë thot meja shkatrru një vendi Ekonomin.qka dmth meja hënde djers dhe kafshate e gojes popullit . Qka kupton ju me kët . Kjo është shkatrim dhe Vrasje e të Ardhmes. Me plot vedije .

Për gjep të tyre . Zgjohum diaspor mos bin pre e politikanve. Qe jan të zhytur në të gjitha . Të kqija qē ika ardh popullit shqiptar .dhe kombit .
Se ju një dit dotë prndoheni. Dhe dotju Dali emerat si bashkë puntor te keçës të kombit .
Kjo dotë ishte porosija ime për miq e mi. Që thirren .

Se punoj në kauze e kombit . Se nës ne nuk ndrroj . Mendje dhe vetën Politikan nuk dotë ndrroj. Se ata dote thon se kemi perkrahjen e mergates në Amerik. Por ajo nuk eshte e vërtet. Se nuk i kan .

Po ika disa e jo të Gjith . Por nje pakic te vogel . Qe kur te shkon kjo klas e kurruptuar . Nuk e di se si dote ndiheni ju vet. Te thyar” të zemer “ apo te lenduar. Apo si bashkveprimtar të tyre . Ku dotë dilni ju . Dhe qka dotë thon ju ??? Se u mundu. Te ndrroni sendet ??? Nostragji .Dhe qka dotë thoni ju. Jeni mashtur.

Se sotë sendet po shifen dardh dhe zi . E mos ju qitni ngjyre.- boja . Se boja ika dal për mbi tash .Se nuk dotë shiten. S ateher ne dotë bëm hajgar me ju. Dhe dotj shpallim badhkë puntor të politikanve .Në qoftës je person zyrta.

I shkolluar . Akademi doktor gazetar .veprimtar i kauzes se shqiptar apo je njer i thjesh. Apo edhe puntor krahu . Se kta politikan tan . ka një qëllim Që ta damtoj të ardhmen .e kombit

Pêr interesa personal , familjar, dhe bashkë puntorve të tyre. Pra ju bëj thirr . Ju Diaspor zgjohu . Kthjellu. Se neset dotë jet von.
Se për ndrysh. Turp duhet tju vi edhe ju .

Ju që për një foto. Shitni nderi . Dhe atdheun. Dhe gjaku e dêshmorve .dhe të Ardhme. E kombit .Tek politikan . Pa kombsi.dhe me 10 fëtyra .

Se ata njofin vetëm Leku- paran.
Zgjohu Diaspor. Se kombi po vdes sherri i politikanve. Dhe atyre ne diaspor qe bashkë punojm me ta .

Washington dc.
02/08/2018 .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here