Zihet ne Flagranc 47 vjeqar nga Prizereni i përdhunon dhitë deri në ngordhje dhe…

0
347

zihet me pel perdore siq thot populli
duke i dhunuar dhet e grues se ti deri ne Ngordhje a thua pse more ky tipi e kan ba ket nam ?

Një burrë thuhet se kishte përdhunuar dy nga dhitë e gruas së tij deri në ngordhje. M.A 47 vjeqar nga fshati Landovic komuna e Prizrenit është akuzuar se ka kapur kafshët nga një zonë kullose për një sesion të sëmurë për dy orë, duke përfunduar kështu me ngordhjen e tyre. Të dy dhitë vdiqën nga rraskapitja menjëherë pas incidentit, tha policia.

Dhitë të cilat ishin të dëmtuara shumë, u morën si dëshmi dhe u sollën para gjykatës në Prizren këtë javë.
M.A, i cili përballet me dy akuza, u arrestua pasi gruaja e tij e paraqiti në polici. “Ai vazhdimisht pati marrëdhënie me to, përderisa ato ngordhën”, ka thënë ajo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here