s’marrin pjesë në darkën Tinxare e qeveritarëve në Hajvali Fatmir Limaj se …..

0
114

Zyrtarët më të lartë të Qeverisë së Kosovës po zhvillojnë sonte një takim të përbashkët – por jo në vendin e tyre të punës.

Limaj dhe ministrat e Nismës s’marrin pjesë në darkën e qeveritarëve në Hajvali po as nje edhe nga ministar e Nismes spo merr pjes
kjo tregon se ketu ka diqka qe jan te pa kanqur

Ky takim i qeveritarëve të vendit, në periferi të Prishtinës, në Hajvali, po ndodh një ditë para se Kryesia e Kuvendit të Kosovës ta procedojë Marrëveshjen për demarkacionin e kufirit ndërmjet Kosovës dhe Malit të Zi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here