Reagon: Sami Lushtaku Nesra Prishtin me Traktor le del ai bir nanen me nal per qka kemi Luftu ….

0
249

Duket se vendimi i Qeverisë së Kosovës që vetëm veturat e Deçanit dhe Malishevës mund të hyjnë në Prishtinë dhe të gjitha veturat e qyteteve të tjera nuk mund të hyjnë në Prishtinë, ka nervozuar jashtëzakonisht shumë ish-kryetarin e Skenderaj, Sami Lushtaku.

Kryetarin e Degës së PDK-së në Skenderaj duket se aq shumë e ka nervozuar vendimi i Qeverisë dhe Komunës së Prishtinës, që tua ndalojë hyrjen në Prishtinë veturave nga qytetet e tjera..
Për te lexuar me shumë rreth lajmit, klikoni ne hapësirën me poshtë mbi reklam:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here