Vendim i premNë prishtin nga ora 06:00- 22:00 Vetum keta muj te Hyn

0
257

Në Prishtinë ndalon qarkullimi i automjeteve prej 06:00- 22:00

Komuna në bashkëpunim me Qeverinë kanë ndërmarrë masa konkrete për shkak të ndotjes së ajrit në Prishtinë dhe rrethinën e saj.

Selim Pacolli, nënkryetari i Komunës së Prishtinës ka thënë se nesër më 31 janar, rrugët kryesore që lidhen me qendrën e qytetit nuk do të jenë të qarkullueshme, përveç autobusëve të trafikut urban, shërbimeve emergjente, KFOR, Policia, taksit e licensuara.

Qarkullimi i automjeteve do të ndalet prej orës 06:00 të mëngjesit deri në orën 22:00 në mbrëmje.

Pacolli ka njoftuar se trafiku urban do të bëhet pa pagesë për të gjithë qytetarët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here