Rrefehet 25 vjeqarja nga Klina : Ja çfarë më bëri 65 vjeqari mua. qe kurr ne jet se kam përjetuar

0
207

Unë jam 45-vjeçar dhe kam një punë të mirë dhe një shtëpi të këndshme. Unë kurrë nuk e kam tradhtuar gruan time më parë. Pastaj, si ta bëja këtë, kur pi pilula për shkak të problemeve me tensionin e gjakut?

Një shok i vjetër i imi më kërkoi të bëhesha dëshmitar kur u martua kohët e fundit. Nuk më pëlqen të bëj fjalime, por ndjeva se nuk mund të thoja jo.

Gruaja ime u tërhoq në minutën e fundit, sepse ajo e hetoi se do të sëmurej nga gripi. U ndjeva keq, pasi me mbështetjen e saj do ta bëja këtë më mirë.

Fjalimi im shkoi mirë, pastaj erdhi disko. Kam pirë disa pije dhe jam ngritur në sallën e vallëzimit duke e mashtruar veten se..kliko mbi reklame qe te shfaqet lajmi i plote

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here