Eksklozive: Haradinaj për Gjykatën Speciale: Për pak ke kah kryhet konferenca pa këtë pyetje

0
1298

kryeministri Ramush Haradinaj ka komentuar çështjen e Gjykatës Speciale, pasi gazetari ia bëri këtë pyetje:

Kryeministër, tani mbetet çështja e Gjykatës Speciale në Qeveri. Kur mendoni se do të dërgohet në Kuvend dhe cilat janë pritjet?

Haradinaj u përgjigj:

“Gati ke kah kryhet konferenca pa këtë pyetje. Ajo ka ardhë në qeveri, është në procedurë të zakonshme, nuk kam ndonjë përgjigje. Kurdo që procedura e sjell në rend dite, në e caktojmë”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here