Ekslozive: shikoni se Qfar LDK dhe PDK përplasen te Ashper për Specialen edhe në Strasburg (VIDEO)

0
377

LDK dhe PDK përplasen për Specialen edhe në Strasburg (VIDEO)

isa fotografi nga Strasburgu, tregojnë se deputetët e Kosovës sa ishin në vizitë në Parlamentin Evropian, nuk qëndruan fort bashkë.

Për më tepër, ligjvënësit nga pushteti e ata të opozitës në takimin e përbashkët me evropianët për Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit, shfaqen edhe atje dallimet e tyre që kanë në Kosovë, njofton Klan Kosova.

Krejt kishte të bënte me nxjerrjen e konkluzave të përbashkëta, Parlamenti Evropian dhe Parlamenti i Kosovës, ku parashihej edhe thirrja autoriteteve në Kosovë të mos veprojnë me zhbërjen e Ligjit për Gjykatën Speciale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here