Sanije Malaj: këngëtarja tregon pse e “fshehu” emrin e vërtetë

0
999

Emri i saj i vërtetë është Sonja por të gjithë e njohim si Soni, ndërsa disa herë ka qarkulluar se dikur ajo quhej Sanije.

Në një intervistë për “Pop Culture” Soni Malaj ka treguar sesi vajzat e grupit të “Spirit Voice” e ngacmonin duke ia tjetërsuar:

Emri im është Sonja, dhe në grupin muzikor në fillimet e mia, “Spirit Voice”, mes vajzave më thërrisnin Sanije, një vajzë tjetër e thërrisnim Dudie, pra këto ishin pseudonime, ndërsa portalet asokohe e përdorën si fakt”.

Vido hape pas nje Reklame 3 apo 4 sekonda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here