Në Strasburg: Vjosa Osmani, Armend Zemaj dhe Arben Gashi perfaqësojnë LDK-në

0
229

Deputetët e Lidhjës Demokratike të Kosovës, Vjosa Osmani, Armend Zemaj dhe Arben Gashi përfaqësuan LDK-në në komisionin parlamentar për stabilizim-asociim në takimin që po mbahet në Strasburg. Para një numri të madh të deputetëve të Parlamentit Evropian dhe përfaqësuesve të Komisionit Evropian diskutuan për reformat e nevojshme në agjendën evropiane të Kosovës, për nismën për shfuqizimin e ligjit për gjykatën speciale, dialogun Kosovë-Serbi, krimet e kryera nga Serbia gjatë luftës së viteve 1998-1999 si dhe çështje të tjera që kanë të bëjnë me sundimin e ligjit.

<img src="http://nkosove.com/wp-content/uploads/2018/01/Screenshot_2018-01-18-13-13-44-1-239×300.png" alt="" width="239" height="300" class="alignnone size-medium wp-image-1770" /

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here