Mergimtari nga SHBA : Sab Gashi – bëjm thirrje Parlamentit dhe Qeveris

0
225

Veprimtari edhe
Bublicisti Sab Gashi nga Usa pronocohet Për Nkosove.com
ku ai thot qe Serbia pretenton te hyn ne loj me Rastin me Vrasjes
Ivanović-it Ta Qfrytezoj Rastin .
ky ishte Pronocimi i ti

I bëjm thirrje.
Parlamentit dhe qeveris . Të R. Të kosovës .
Kini kujdes me Aferen. Qe vjen nga Qeverija e Serbis. Për Bashkpunim.
Kinse në zbardhjen e Rastiti të Ivanović-it . Nuk Guxon të nenshkruani . Asnjë dokument bashkë punimi . Me nje shtete apo Organ të një shtetit. Qe në fund. Të thrret Terrorist .

Se ne qoftës nenshkruani Atë dokument . Dhe lejon qe serbia të merr pjes ne zbardhjen e Rastit.
Atëher dine mir . Qe vrasësi dote emerton Serbia shqiptar . Kur ne e dim dhe jemi te bindua. Qe politika serbis qendron prapa ksaj vrasje.
Se në qoftes ju i epni kompetenca nje shteti dhe nje ministrije të një shteti fqinjë që nuk te njeh me Dokument zyrtat. Ateher ju po instaloni shtetin serb në kosovë. E para : e dyta .

Se ai dokument qe japni drejten serbis . Ku vrasi per serbi dotë gjindet një shqiptar. Ateher dine se deri ne kombe te bashkuar dote shkoj punet duke akuzua shqiptaret per terrorrizem .
Keshtu qe kini kujdes mos gaboni. Se dotja shofim sherrin .sote neser dhe pas Neser.

Se keni ba keshilltar e keshilltar ne të maj e në të djath. Por gjith i keni veq me qërua . Kep dhe kompira. Azgje me shume .
Sab gashi .
Washington usa .

Te drejta jan te rezervuar Nkosove.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here