Veton Surroi : Duhet Marrin Pjes deputet e Kosovës në varrimin e Ivanoviqit do t’i bënte nder vendit Sepse…

1
171

Surroi: Pjesëmarrja e deputetëve të Kosovës në varrimin e Ivanoviqit do t’i bënte nder vendit

Pjesëmarrja e një delegacioni parlamentar nga Kosova në varrimin e ish-deputetit Oliver Ivanoviqit, “Gatishmëria për të qëndruar mbi dallimet politike dhe konfliktit të pambaruar”, do të ishte shenjë e duhur në momentin e duhur, i bën nder institucionit dhe vendit, mendon publicisti e shkrimtari Veton Surrroi.

Surroi përmes një postimi në Facebook, konsideron se “Do të ishte shenjë e duhur në momentin e duhur lajmërimi i Kuvendit të Kosovës për delegacionin parlamentar , të përbërë nga pushteti e opozita, që do të marrë pjesë në varrimin e Oliver Ivanoviqit, ish deputet i Kuvendit të Kosovës”, ka shkruar Surroi.
“Në momente të këtilla, gatishmëria për të qëndruar mbi dallimet politike dhe konfliktit të pambaruar i bën nder institucionit dhe vendit”, ka shkruar ai.
“Në momente të këtilla, gatishmëria për të qëndruar mbi dallimet politike dhe konfliktit të pambaruar i bën nder institucionit dhe vendit”, ka shkruar ai.

“Në momente të këtilla, gatishmëria për të qëndruar mbi dallimet politike dhe konfliktit të pambaruar i bën nder institucionit dhe vendit”, ka shkruar ai.

Ish-lideri serb dhe ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Oliver Ivanoviq u vra dje, nga atentatorë tash për tash të panjohur, gjatë një sulmi para zyrave të partisë Iniciativa Qytetare, në pjesën veriore të Mitrovicës.

1 COMMENT

  1. I have checked your website and i’ve found some duplicate content, that’s why you don’t rank high in google, but there is
    a tool that can help you to create 100% unique articles, search for; Boorfe’s tips unlimited content

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here