Ramush Haradinaj, Kush s’ka pare dhe të njohshëm, mund të vdes në spital (Video)

0
230

Kryeministri Ramush Haradinaj, në një paraqitje Rubikon të KTV-së, ka marr shëndetësinë si shembull të korrupsionit në Kosovë. Haradinaj ka deklaruar se pacientët që kanë para dhe të njofshëm, mund të hyjnë pa rend në spitalet publike.“Duhet me bo rregull në Kosovë.

Ki pare, ki njohje politike – shkon në spital hyn pa rend. Pacienti që është urgjent, që është duke vdekur – pa pare dhe pa të njofshëm bon vakia vdes qaty”, ka deklaruar Haradinaj.

Klikoni ne hapësirën me poshtë dhe shikoni intervistën e kryeministrit Haradinaj:⤵⤵⤵

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here