kush po më fton për kafe nesër për ftesë..Jam Majlinda,

0
113

Pershendetje jam nje vajze 28 vjeçare kam kohe qe dua te mbetem shtatzane dhe nuk po arrijë .

Jam shume e stresuar e pres me pa durim diten e ciklit duke shpresuar te mos me vije jam aq e stresuar saqe as gjate aktit ne mardhenje nuk jam e perqendruar dhe kam frike mos nuk po kaloj ne ereksion pasi thone qe nuk mbetesh shtatzane po nuk kalove ne ejakulacion nese shprehem qarte.

Ai burrë që mundet të më lë shtatzane ka shpërblim.

Kliko në rek lam për informatat e vajzes se ku gjendet. Informatat shfaqen pas 10 sekondave pasi ta klikoni rekl amen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here