Haki Abazi : Arrestimi i klanit PRONTO do të duhej të behet nga gjyqesia Kosovare.

0
274

Arrestimi i klanit PRONTO do të duhej të behet nga gjyqesia Kosovare. Ne mungese te kapaciteteve dhe besueshmerise eshte krijuar dhe pranuar dhomat e veçanta te gjykates speciale. Ne vend se të lexohet e studiohet mire propozimi, PRONTO ka qene i zene duke luajtur b… me amerikanet dhe duke lobuar ne New York kunder shqiptareve të denjë. vazhdoni tani, pa juve Kosova do të jete me mire, pa juve UCK do të jete me mire, pa juve patriotet do të pushojne të qetë.

Tani e kuptoni cka do të thote të refuzoni të behet percjellja me nder e presidentit.

Tani faqezinje duhet dalur nga oxhaku sepse gjaku ujë nuk behet. Tani edhe ata qe i keni blere me tendere e poste kane filluar te ju kthejne shpinen.

Me vjen keq qe nuk do të akuzoheni per ate qe keni bere ndaj dhe kunder Kosoves.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here