Mergimtari nga SHBA : Sab Gashi Pytje për Z. Keyetar- prekurori A. lumezi

0
321

Mergimtar SHBA i e Veprimtari i Qeshtjes Kombetare në Profili e ti ne Facebook . ka disa pytje per  Z. Keyetar- prekurori A. lumezi.

Ja edhe Postimi i ti ne Facebook

Poju drejtohem ju Z. Keyetar- prekurori A. lumezi. Si njē Bashkë Atdhetar. Që jeton dhe vepron ne shba. Dhe qe jemi shumë që ndjmë këtë . Qka po ndodh në Atdhe .
Ndëgjova një thirrje ga ju .
Për gjith Ata që Fasin mes Rrjetev Sociale . Duke ju bë thirrje . Gazetarve .qytetarve bashkë atdhetarve ishte nje thirrje . Apo “Kërcênim.” Apo edhe ndaj atye . Qe din dhe Flsim . Që ndoshta Din të verteta . E disa Vrasjeve. Pas Lufte .
Z. Kryerat . Që sa koh je kryetar- kryej prokuror . A ka ndoj Rastë . Qe muarrtë ju dhe Prokurorija. Qe te zbardhet ndo Raste . Të këtyre Vrasjeve. Qe jan me 1000 . Për të zbardhur ndoj Rastë. Ku Familjarët . Presin Qē njē dit . Drejtēsia . Dotë duhej . Te ulte në Bankēn e zez . Ata që kryen këto vrasjeve. Makaber . Në emer të tradhtis. Apo Patrirotizmin. Apo ne jetojmë ende në shekullin e kaluar të Enver Hoxhes . Ku PPSH . Vendos Dejtēsin. A është kjo Nostragji.
A thirreni në Emer të shtetit .
Demokrati dhe Ligjor . Apo ato janë vetën në Letër . Dhe ai ligj nuk vlen për “Dorasit” .?
Dhe për ata që krynë vepra Makabre . Si pa’ska mundēsi z. Prokuror . Qē një krah i luftës . Të denohet me vdekje. Kurse një tjetér
Të Lavdrohet dhe Dekurohet. Si paska mundesi krahu Luftës të ndahet në ngjyra politike . Si thoni ju zotri i nderuar . Lufta paska ngjyra .? politike .? Apo jam Gabim unë. Sika mundesi të ndahet veteranët z.i nderuar prokuror . Pse nuk u morret me kët qështje . Pastrimin e listave të veteranve . Që po Damton veteranët e vertet .
A Nuk ishin dy krahët nën Amblemën e shejt. Të Uçk-ës . Që u derdh gjith ai gjak për Liri . Të vendit dhe të popullit .
Z. Prokuror prej se je në detyre.
Dol me një Informat te saket .para opinjoni . Dhe qytetarve . Per atë që ndodh me Telefonin dhe shtëpin
e juaj.
Si pat mundes qe të vidhet vetëm telefoni . A ka noj arsyje z. Prekuror .
Pse.? Apo ishte diqka ne telefonin e juaj që u dashtë të zhduken- Azgjësohet , nga Dikush ? Nga kush ? Zoti prekuror?
A duhet opinjoni të din diqka për kēt? Z. Pekuror .
Apo edhe kjo është një Lëndë e mshelur. Qe dote mbulos pluhuri . në prokurori që jam me qindra dhe mija tjera. Që dikujet nuk i konvenon të zbardhen.
Pse z. Prekuror . Pritem të zbardhe gjitha këto. Vrasje të natës që 17 vit? Tash Pak para gjykatës speciale . E din pse . Z. Kryeprokuror .sepse Njerzit kan fillua të flasin
Me siguri se njerzit tash . Po ndihen pak matë sigurtë. Kur pe shofin se Bashkësija ndërkombtar. Ka vendos që të zbardh gjitha këto Raste .
Pra zoti Kryetar – prokuror.
Ne Rrespekt organet shtetrore por jo edhe persona . Që nuk kryejen detyra shtetror si duhet. Se jan të vendosur aty për një qëllim të Caktuar . Kur dotë fillon të punoni dhe të mirreni me punët që ju takojn ju , dhe Dikasteri që ju drejtoni.
Se jeni organi më i lartë i shteti. Ku para jush . Edhe zoti po që dotë gabonte dotë duhej të jap përgjigje.- Djetësis .
Apo ju dhe Ministri i Drejtësis .z tahiri . Dotë përfundoni ashtu si para Ardhait e juaj . Më hijen. E shtetit të kapur nga krimi dhe korrupcion.
Dashtë zoti z. Prokuror ju dhe Minister i Drejtësi jeni shpresa e atyre Familjarve . Që ju mungojnē të Dashurit. Por edhe shpresa e Vetme e popullit. Se po vin ditë të bardha për atdheun. Ku dote kemi një shtet ligjor dhe Demokrat .
Me Respect për ju : nga unë
Prej Washington dc. SHBA.
Sabedin (sab)Gashi si njē person zyrtar .dhe bashë vendas i juaj.
Që jeton dhe vepron. Në Amerik .
Krah për krak me S.D DHE LIGËN
QYTETAR SHQIPTAR AMERIKAN. Qe nuk kursuam azgje dhe nuk kursejm as sotë për një shtet të lir dhe Demokrati në kosovë .
Dashtë zoti . Që fillon të punon dhe mirreni me punët e juaj.
Keshtu që kosova të merr fymë lirshem.
Dashtë zoti jeni shpresa e fundit e populli në kosove. Ku dotë fillon shkapja e shtetit nga personat të Caktuar . Që njē ditē jo largë doti shofim para drejtësis. Ata që damtuan Demokracin dhe që Damtoj tē sotëmen dhe të ardhmen e vendit .
Ju urojmë punë të mbar dhe me Faqe të Bardh .
Sab gashi nga SHBA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here