Saim Tahiraj : Ish Pjestar i UCK – së është Guxim intelektuale e Profesional që të kërkohet Zbardhaj e vrasjes së Enver Malokut …

0
327

Në përvjetorin e vrasjes kriminale të gazetarit,veprimtarit të LDK-së dhe atëdhetarit të madhë Enever Malokut,pati shumë shkrime përmesë të cilave e përkujtojnë me dhëmbje të madhe,duke vlersuar lartë kontributin e madhë që dha për lirin e Kosovës.Të gjithë kërkuan drejtësi,që të zbardhët vrasja kriminale e Enverit dhe kriminelët të dalin para drejtsisë.

Të gjitha këto jemi mësuar ti lexojmë dhe ti dëgjojmë në të gjitha përvjetoret,ku pastaj harrohet ç’do gjë dhe vazhdon jeta ritmin e sajë.Në këtë përvjetorë ndodhi një gjë e veqantë që nukë e kamë ndegjuar,asë lexuar më parë.Ishte postimi shumë i guximshëm i gazetarit Bajrush Morina ku thotë se përsonat që kanë vrarë Enver Malokun janë një deputetë në Kuvendin e Kosovës dhe bashkëshortja e tij.

Unë e përgëzoj gazetarin Bajrush Morina për këtë guxim, që me vite fatkeqsisht po i mungonë Kosovës.Ka ardhur koha ku secili gazetarë dhe intelektualë të mirfiltë të të gjitha profileve të largojnë frigen dhe të luftojnë këtë të keqe që plotë njëzet vite ke mbërthyer Kosoven.Heshtja nukë është asgjë tjetër përposë mbështetje e heshtur e krimit.Të gjithë duhet ta mbështesim këtë nismë burrërore të gazetarit Bajrush Morina.

Drejtsia nukë guxon ma të heshtë.Prokuroria duhet të nisë hetimet menjëhere për deputetin dhe bashkëshorten e tij.Pa zbardhjen e të gjitha vrasjeve politike,Kosova kurrë nukë do të jetë e lirë.

Pa burgosjen e kriminelëve nukë do ketë shtetësi të mirfilltë,porë vetëm anarki,siq jemi mësuar ta shofim që nga lufta e gjerë më sot.Liria e mirfilltë i duhet popullit të Kosvës,sepse ajo është vetë jeta e tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here