Milaim Zeka : Reagon O Bajrush Morina Nuk ka vrases te Enver Malokut brenda Kuvendit

0
317

Milaim Zeka E kundershton Ashper Bajrush Morinen .
me ni pas qe Gazetari Bajrush Morina bani Akuza qe per mbreda Kuvendi eshte Vrasis i Enver Malokut .

Ja reagimi i Milaim zeka ne Profili i ti ne Facebook.

Bajrush Morina ja huqe keq

Nuk ka vrases te Enver Malokut brenda Kuvendit

Ish kolegu im, Bajrush Morina, sot kur eshte dite zie per te gjithe ata qe e kane daahur, nderuar, respektuar e vleresuar Enver Malokun, doli me nje lajm bombe, duke thene qe “vrasesi i Enver Malokut eshte nje deputet i Kuvendit te Kosoves dhe grueja e tije”!

Me shume saktesi e di se ne kend po aludon Bajrush Morina, mirepo kjo nuk eshte e vertete. Eshte e vertete qe drejtesia nderkombetare ka punuar ne zbardhjen e ketij rasti, edhe te Sabri Hamitit, ama asnje deputet aktual nuk eshte i dyshuar per keto raste.

Enver Malokun e kam pas shef ne QIK nja 9 vite. Pse ka qene shume i zoti, shume i mençur e shume shqiptar, Serbia e vrau, permes mashave te veta ne Kosove!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here