Gani Geci : Ky Dëshmitari Shkumbim Mehmeti me ka thirr disa herë ne telefonë dhe permes vllaut te ti ma ka derguar ni leter

0
1064

Gani Geci Shkruna ne Profilin e ti
thot qe ky person me ka thirr ne telefon po ashtu edhe me ka Derguar
Nje leter përmes nje vellaut ti .
Ja Postimi i ti i Plot ne Profili e ti ne Facebook .

Ky person me ka thirr disa herë ne telefonë dhe permes vllaut te ti ma ka derguar ni leter nuk ma ka dhen letren por veq me lexua por jo edhe ta kem letren e kam ndal makinen para Prokredit Bankes ne Dardani qe te na kapin kamaerat e bankes dhe i kam njoftuar organet e Hetuesis per emrat qe i kam lexua aty .

Shkumbini me ka than thuj Armend Zemes let vjen mem vizitua ne Burg une i tregoj krejt. qysh atehere i kam tregue ky ska shkua me vizitue kurr .

Zbulumi i vrasesve dhe friga qe une jam deshmitar i prokuroris ishin arsyet pse deshen te me vrasin ne vitin 2014 .

Vrasjen e Shokve te mi me 19 .10.2001 e ka kry ky Grup vrasesit ishin Agron Sylejmani dhe Ruzhdi Shaqiri dhe te tjerë urdhedhensit dhe paraguesit e parave jan gjallë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here