Skeqi humoristik me Hoxhen dhe Priftin. i cili pasqyron Tolerancen Fetare e Ralitetin Nkosove

0
425

Skeqi humoristik me Hoxhen dhe Priftin. Si e komentoni kete skeq?

Stupcat shpesh jane humoristat ma te miret. Shpesh jane te guximshem. Shpesh jane kritik. I kan nguc edhe komandantat e luftes. Edhe policin edhe deputet e ministra. Edhe grat e monistrave.

Por kesaj radhe e kane preke edhe fene. E kan punu nji skeq me dy personazhe mjaft komplekse . Personazhin e Hoxhes dhe Priftit. Ata me kujdes shume te madhe e trajtoin raportin vllazeror. Me teskti te detalizum dhe loje jo shume qesharake por me teper simbolike, e interpretoin nji ngjarje jo shume mire te shtjelluar. Por te prekur sa per te ngacmuar imagjinaten e opinioniit.

Shikone vete edhe komentone vet:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here