Qartet Labinot Tahiri . Edhe ne si Populli do rrim Te Izoluar Pasaportatë diplamatik ti rrasim qese

0
357

Labini Tahiri me duket qe i ka dal gjumi e flet Raliteti tani .
ka ka me nje Postim ne proflil e ti be facebooke .
ky eshte postimi i ti u Plot

KËRKESA E RADHËS PËR PËRFAQËSUESIT E POPULLIT PA DALLIME.

Lexo të luttem qytetarë i izoluar.

Ne duhet të solidarizohemi me qytetarët tanë.
-Në rastëse vazhdon bllokada e tyre në shtetin tonë në mos levizjen e lirë në shtetet shengene.
– Unë propozoj, që kolegët e mi dhe vetë unë, duke u nisur poashtu nga presidenti i vendit-, kryeministri, zv ministri i jashtem, e të gjithë ne, që ti fusim me një qese pasaportet tona me VIZA, të cilen personalissht e kam deri në vitin, -2023 afatin e saj.
-Po ashtu pasaporttat ‘DIPLOMATIKE’ të cilen e posedoj edhe unë, e t’i dorzojmë në ambasada, me ju tregua ambasadave dhe shteteve të Evropës, se ne shqiptarët e Kosovës, më të izoluar se sot, nuk kemi qenë as në kohën e ish Jugosllavisë.

Pse tani k’jo e padrejtë për ne?
Pse aq shumë kushte të njëpasnjeshme me na vendosur vetëm ne…?
Po ashtu, pse, po e propozoj këtë ide, është që mos të mendojnë qytetarët tanë, se ne duam të shetisim të vetëm me familjet tona e të bejmë bisnese, derisa ata mbetën të izoluar akoma.

Mendoj se k’jo është e pafalshme nëse edhe këtë vit mbesim në çorrsokak!

Të paktën unë do të reflektoj, se nuk me zgjodhi nëna deputet, por me zgjodhen populli.

Labi FKSH!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here