Milaim Zeka e Akuzon Randë Agron Mustafa per shum Krime …

1
327

Agron Mustafa po ushtron presion ndaj IPK-se

Drejtori i Vales, Agron Mustafa, i njohur ne publik per falimentimin e kesaj kompanie, porsa erdhi ne krye te saj, punen e pare qe beri ishte largimi nga puna e Shqipe Jasharit, vajzes te Adem Jasharit.

Pastaj ne polici dhe opinionin e gjere, hapi llafe se ndihej i kercenuar nga familja Jashari, ne menyre qe policia e shtetit te Kosoves ta ruanin 24 ore.

Agron Mustafa ka nje mal me vepra penale, prej plagosjeve neper diskoteka, deri te rrahjet e njerezeve publikisht. Krejte keto marifete i ka bere nga disa vegla policore te blera brenda policise, si dhe nga disa portale, poashtu te blera, ne krye me Insajderin e nentokes ruso-serbe.

Tash, ky pehlivan bandit, i mbeshtetur direkt nga Kadri Veseli, po don te paraqitet viktime e policise, pasiqe ka muaj qe po pergaditet te shkoje ne KEK, per ta shkaterruar edhe kete kompani.

Viktima Agron Mustafa, i paska bere leter ministrit tone te brendeshem, qe te nderhyje ne punen e Inspektoriatit te Policise, per te suspenduar polic, e per ta mbrojtur ate!

Ata polic te apostrofuar nga Agron Mustafa mbase kane bere gabime ne punen e tyre ne polici. Gabimin ma te madh e kane bere kur ia kane fshi deshmite e krimeve Agronit, edhe kur nuk e kane hetuar per dhjetera vepra penale. Kur Agroni po thirret tek “fshirja e deshmive”, ai e njeh mire kete metode veprimi, se boll ka pagu me ja fshi krimet e tija.

A ka turp me te madh per kete vend se sa me ta udheheqe nje ndermarreje publike nje kriminel i kalibrit te Agron Mustafes, i cili tere karrieren e tije e ka ndertuar duke u mbeshtjellur me gezofin e Kadri Veselit?! Nese Kadrise dhe PDK -se i bejne ndere krijesat e tilla, vazhdoni…!!!

1 COMMENT

  1. I have checked your site and i’ve found some duplicate content, that’s why you don’t rank high in google’s search results, but there is a tool that can help you
    to create 100% unique content, search for: boorfe’s tips unlimited content

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here