Zaidja nga Ferizaji : E bëmë të katërt bashkë, burri u tërhoq ndërsa gruaja e tij

0
541

Zaidja: E bëmë të katërt bashkë, burri u tërhoq ndërsa gruaja e tij…(Video)

Në bisedë e sipër vendosëm të provonim një eksperiencë të re seksuale, duke bërë seks të katërt. Shkuam në një hotel dhe kaluam një ditë shumë të bukur me njëri-tjetrin. Por këtë e bëmë vetëm një herë dhe më pas vazhduam të ruajmë lidhje normale me ta.Një ditë më shkruan burri i shoqes dhe më thotë se donte të bënte seks me mua por pa e varrë vesh njeri tjetër. Unë në fillim e kundërshtova por më pas më pëlqeu ideja. Pasi u takuam bëmë seks dhe kështu vazhdojmë ende.Por të njëjtën ofertë ma bëri edhe gruaja e tij por në këtë rast burri i saj e dinte. Tani unë bëj seks edhe me shoqen edhe me burrin e shoqes, ndërkohë që bashkëshorti im nuk e ka idenë për këtë gjë” Kliko ne hapsiren e meposhtme dhe prit 5 sekonda per tpar videon..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here