Halil Geci – JA AMERIKA JA HASHIMI

0
272

JA AMERIKA JA HASHIMI

Politika Amerikane e shprehur haptazi pro gjykates speciale,nuk dështon,nese kjo politik Amerikane deshton,atehere Hashim me mafin pronto do mbetet superfuqia e vetme e PLANETIT.
Kur Hashimi thonte un luaj k…! Me Ameriken neve pak si e pa“BESUSHME” na dukej,por ja se i erdhi koha që Hasha ti matë ko…?!! Me Ameriken.
Nuk i dihet ndoshta i ka te rënda, të gjithë ne e dimë se ko…?!! e Hashimit hekun rëndë ngase janë të matura nga peshorja e DGESI Franqez dhe UDB-ja.
Ndoshta peshorja e Amerikes gabon,por neve qe e njohum Ameriken nuk i besojm peshoreve te Serbis dhe te Frances
Megjithate mbetet ta shohim.
Neve na ka mbetur ti duartrokasim fitores te Hashimit LUJA HASHIM LUAJA?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here