Rrëfen Vajza nga Prishtina , Pronari e çon burrin tim sa më larg me punë dhe në mbrëmje vjen te un dhe me ….. ?

0
346

Rrëfen Vajza nga Prishtina , Pronari e çon burrin tim sa më larg me punë dhe në mbrëmje vjen te un dhe me pallon

Përshëndetje, dua të tregoj edhe unë historin time, jo për tu hapur apo për të pastruar ndërgjegjien, por për të ditur më shumë reagimet tuaja. Kisha goxha kohë që njihesha me Erin pronarin 30 vjecar të burrit tim. Disa herë që kisha rastisur ta takoj atë në prani të burrit shikimet e tij ishin shum provokuese, por unë nuk i jejpa rendesi. Një ditë në një drekë të organizuar nga Kompania për të gjithë punonjësit unë isha e ftuar sëbashku me bashkëshortin. Unë dhe burri im ishim në të njëjtën tavolinë me pronarin e kompanisë, atë ditë isha e veshur shume mire, dhe pronari i burrit ma lishoi….
shtype hapsiren e meposhtme dhe prit 5 sekonda per te pare videon e ngjarjes…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here