Premier 2018 Hamit Kastrati & Përparim Brati – Dem Zenuni

0
416

Hamit Kastrati Përparim Brati vin Rapsodet nga shqiperia
vin me kang te re
hamiti e perparimi edhe keta rapsodet jan shum te kerkuar ne kosove
edhe keta pse jan nga shqiperia ju kendon trimav e deshmorve te kosoves
keta ekan nje duel te mir kur kendoj vetem hamit e perpari
ne odat tona shqiptar jehon me zeri e tyre
dite ne vazhdimi dot tuj sjellim edhe vido dhe kang te reja
nga rapsodet vido e keni ma posht

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here