jep dorëheqje edhe Dardan Sejdiu ……

0
252

Dardan Sejdiu Jep Dorëheqje nga keto pika Drejtuar parties së vv.


Sejdiu në një letër drejtuar partisë, bën të ditur se dorëheqje të parevokueshme ka dhënë nga posti i nënkryetarit të parë, Kryesisë dhe Këshillit të Përgjithshëm të Lëvizjes, ndërsa njofton se veprimin e tij politik do ta vazhdojë si deputet dhe anëtar i Vetëvendosjes në përputhje me bindjet e tij.
Dite ne Vazhdim vendimi i ti dot bahet edhe ma madheshtore

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here