William Walker “Diaspora është një forcë lëvizëse për ndryshimin në Kosovë”

0
264

William Walker “Diaspora është një forcë lëvizëse për ndryshimin në Kosovë”

Heroj im i gjall. Që e dergoj Zoti i madh .
Qe ja patën frigën e gjith serbia dhe Millosheviq. Që nuk mundi ta zbrap mrapa. Po qka po ndodh me politikan tan.
Pse nuk e Rrespektoj.Ambasadorin
Ata e din pse .
Ku at dit kur u Ba niagurini i Shtatore se keti Herojti te gjall.
pat Prezent Politikan siq Presideti thaqi
po William Walker as qe foli me ta.

Se ky njeri dot ishte mir te jet kshilltar i gjith qeveritarve .
Shiqone videon . Dokumentar Dhe binduni vet .

Te Drejta Autorhale Nkosove.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here