Mulla Osmani – BACI JAKUP, PASKE “HARRU” KREJT KËTA TE XHAMIVE DHE KISHAVE BRE…!!!???

0
395

BACI JAKUP, PASKE “HARRU” KREJT KËTA TE XHAMIVE DHE KISHAVE BRE…!!!???
Jakup Krasniqi :Ardhmërinë e këtij kombi ia kanë përcaktuar: Bardhylët, Agronët, Teutatë, Skënderbegët, Rilindësit, Pavarësistët e krejt deri të Adem Legjendaret e UCK-së! Ketë duhet ta dinë të gjithë ata që shqipen e kanë gjuhë të nënës!

Reagim: Bac, edhe qeta kanë ba për këto troje: Baci Jakup pasi te njohe goxha burrë i paske harru edhe disa: Samitë, Hoxhë Tahsinët, Mulla Ymer Prizrenët, Abdylët, Ismailët, Mulla Kadritë, Hafiz Ali Korqët, Haxhi Mulla Zekët, Azem Galicët, Shaban Polluzhët, Shaban Jasharët si dhe Gjergj Fishtët, Fan Nolët etj…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here