në mjerim:Veterani i UÇK-së Nuk di a me ble bukë për fëmijë, a ilaçe për veti.

0
283

Veterani i UÇK-së në mjerim: Nuk di a me ble bukë për fëmijë, a ilaçe për veti.
Milaim Xhaferi është një ish-ushtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.
Ai po thotë se as nuk ju njoh statusi i veteranit, njofton Klan Kosova
Aktualisht ai dhe familja e tij jetojnë në kushte të rënda ekonomike. Kjo gjendje bëri që ai t’i ndal nga shkolla edhe fëmijët e tij
Të ardhurat e vetme i ka nga sociali,
Por shuma që merr nga shteti nuk i mjaftojnë as për ilaçe, pasi është i sëmurë nga zemra.
“A me ble bukë për fëmijë, a i ilaçe për veti”, pyet ai, i përlotur.
Më gjerësisht ndiqeni kronikën e Klan Kosovës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here