Kadri Dogani kerrcnin Ran Gruen e Deshmorit …

0
519

Kadri dogani bga Kaqaniku Kryetari i shoqates Kaqanikias Diaspora
Kerrcnon shum rand Grun e Deshmorit Yll Morima .
Po Kadri dogani ka kercnu shum njers ka shantazhu shum njerz mandje edhe ata qe i qunen pare
vetem e vetem se i kerkuan transparent per paret e tyre
Ky njeri po Aashtu Lujti edhe me
Motra tona ne nevoj i kushtezoj
ato per te ber sexi ne Kënbim te Nidhmave
Prandaj Motra vellezer Mos bini Prej e keti Njerzi dhe shoqate se ti Fantome .
ja edhe vido se si kercnoj
Kadri dogani gruen e deshmorit
vido e Huazuar nga faqe
qe poston nenstop per hajnit e ti
Hajni i kaqaniki mashtris i Diaspores
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=387920558316853&id=272562203186023

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here