Ish Agjendi i SHIKUT Naim Miftari – Ju nuk e njihni aspak Hashim Thaçin

0
499

.

Ja postimi i plotë
(Dikush o ka gënjen apo të gjithë Hashim Thacat dalin gënjeshtar dhe mashtrues…)
Ju nuk e njehni Hashim Thaçin e vërtet.
Thaci 1.
Kam përdorur armë në aksione. Jam bashkëthemelues i UÇK-së. Qysh në vitin 1992 kam marrë pjesë në aksione në Drenas. Kam qenë që nga idetë fillestare të luftës çlirimtare. Asnjë ndihmë nga shteti shqiptar nuk e kemi marrë kurrë. Nuk e di që ka ekzistuar ndonjë vendim i qeverisë shqiptare për armatosjen e UÇK-së”, ka thënë Thaçi.
Thaçi 2.
Në televizionin Euronews.
Ai e mohoj se ishte pjesë e frontale e luftës se UÇK-së përball forcave serbe. Ketë ja tha një mediumi ndërkombëtar. “Unë isha larg nga beteja e luftës. Fitorja e luftës ishte ma shume politike se sa ushtarake”, kishte thënë Thaçi në mediumin ndërkombëtar Euronews.
Thaçi 3.!
Kujt ti besojmë Hashim Thaçit 1 apo Hashim Thaçit 2.unë ju kisha preferua me tentu me njoftë mirë Hashim Thacin 3. pasi herët a vonë do i del bishti edhe treshit të frikshëm si lidhjet direkte me shërbimin sekret DGSE-Franceze (aleat historik serb) dhe lidhjet direkte përmes vllaut të tij të madh me armikun ton UDB-Serbe, vrasjet, konspiracionit, vjedhjet e fondeve të luftës, vrasjet politike, marrëveshja K90 dhe sidomos vrasja me tradhti dhe në prita e komandantëve ma eminent të luftës, dështimi i shtetit, shitja e territoreve Cerna Gores, edhe llogaritja për gjykatën speciale kundër UÇK.

Ju nuk e njihni aspak Hashim Thaçin e vërtet siç e njohim disa që dikur ja besuam edhe jetrat tona duke mos e njohur sic e njohim sot .!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here