Pas 15 viteve padrejtesi Vellezrit Ramadani dhe Arben Kiqina

0
360

Pas 15 vite qe qendruan Pa drejtesisht ne Burg
Sod jan Liruar nga Burgu Lajmin e ka ba te dikur vella tyre Faton Ramadani ne facebook

Pas 15 viteve padrejtesi,sot Presidenti ndaloj ket padrejtesi.
Ne do kemi me te let kerkuari pafajsin ton siq jemi te pa fajshum.
Burim e Arsim Ramadani e Arben Kiqina pas 15 viteve padrejtesi nga sot do jen me famijet e tyre te lir.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here