Halil Geci – Ka nje Barcolet per Nasim Haradinaj

0
202

A bravo Armend e paske mytë Nasim Haradinajn,
Du te ua tregoj nji te vertetë një grua e vej e mbetur me femi të vegjel jetim vendos ti ruaj femin,femia rriten shpejt dhe djemt e saj bëhen burra,ja fillojn punës,djali i madhë ja mbushë 21 vjeq,e veja nënën e bukur shumë njditë një i fundë-katundit e ruan dhe e zen te vetme në shtepi,dhe hynë e dhunonë,djali rastesisht këthehet nga puna dhe e gjenë deren e shtepis mbyllë,dhe po e njehë me za dhunusin dhe nënën duke e e lutur me gojen e mbyllur,dhunusi kishte qenë i fortë ,dhe nuk guxonë djali me ja prishë rehatinë dhunusit,djali i lodhur nga Merzia shikon anesh djathtas e majtas dhe ja merrë opangat e dhunusit qe i kishte lan opangat para dere dhe i qonë te cungu dhe ja pret me sopat dhe merrë ikën arave.
Bravo Armend e paske mbytur Nasimin njisoji si ky djali dhunusin e nënës!!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here