Kujt po i thot Isak Musliu O TUPAA

0
633

O analista O politikaj O perfaqësues të popullit tonë të mjerë ooòooooo tupa O të padishëm që e shkatrrut të ardhmen e fëmijëve tana!
Nuk duhet dhe nuk mundeni ti qaseni debateve për qështje të rensishëme të vendit tonë në këtë mënyrë!
ooo tupa :
Duhet ta identifikoni gjenezen (gjeneratorin) e këtyre problemeve kaq të mëdha në vendin tonë !
Të flitet direk ose të trajtohet direk gjykata specjale ashtë si me ja nis me agjeru ramazanin në gjysmë të ditës!!!
Burgimi I ushtarëve të UÇK .sê qe gati 19 vite rreshtazi!
Dërgimi në hagë I themeluesve dhe udhëheqësve të UÇK-së në 2003-2004 në Hagë.
Themelimi i gjykates specjale tash .
Kto probleme duhet të trajtohet ndryshe !
1.Kujt I konvenojn fuqishem kto zhvillime përafersisht 20 vjeqare ?
2.Mbi qfar baze u realizuanë (ku u mbeshteten )?
3.Kush I realizojë ?
4.Kush ju ndihmojë ?
Përgjigjëjet :
a.SERBISË ,RUSISË DHE GREQISË !!!
b.U realizuan dhe e kan bazen tek deklarat e qytetarve tanë të marra nga ta gjat lufte neper zyrat e shërbimeve sekrete serbe !!!
c.I inicuan dhe realizuan pjestar të unmikut me nenshtetsi amerikane dhe nështetsi të shteteve tjera me prejardhje grege ,ruse-serbe ,pjestar të shërbimeve sekrete të po ktyre shteteve !!!
d.Ju ndihumuan dhe pju ndihmojnë njerzit e pa ditur te vendit tonë siq jeni Ju dhe shum udhëheqes tanë!!!
1.Nga erdhi gjykata speciale ?nga raporti I dig martit !!!
2.Ku e mori brumin Dig Marti ,në librin e Karla Delpontos!
A. Kush është Karla Delponte ?!
B.Kush është Dig Marti ?!
c.Kush Jan hetuesit e unmikut me prejardhje greke që nisen keto procese kunder Kosoves në vitin 2000 -2003 ,Duke krijuar kushte të burgoset UÇK në kosovë dhe në ish tribunalin e hages për ish Jugosllavinë!
KTO JAN QESHTJE QË DUHET TRAJTU NË EMISIJONE TË TILLA.
OOOOOO TUPA ANTIVLERË !!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here