Kryeministri Ramush Haradinaj Uron Krishtelindjet.

0
192

I nderuari Ipeshkv, të nderuar besimtarë,

Ju uroj Ditën e Krishtlindjës të gjithë besimtarëve të krishterë, me lutjet që në familjet tuaja dhe të gjithë qytetarëve të ketë mirëqenie, dashuri e paqe.

Kjo festë e solidaritetit, harmonisë dhe mirëkuptimit ndërmjet njerëzve, na bën bashkë dhe na jep forcën që të ndihmojmë ata në nevojë e të përkujdesemi për të gjithë.

Kjo është Dita kur kujtojmë gjeneratat që kanë sakrifikuar për të sotmen tonë, duke na bërë bashkë për ta ndërtuar të nesërmen më ndryshe.

RH

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here