Si te hapim nje Apple ID pa pages per IPhone

0
1453

Gjithsecili i cili blen nje iPhone per here te pare do te perballet me hapjen e nje apple ID te cilen do ta shfrytezon per te shkarkuar applikacione, hapja e kesaj llogarie te identifikimit mund te duket e veshtir ne fillim por duke ndjekur videon do te shihni qe nuk eshte edhe aq problem siq mendohet.

Fillimisht duhet ta kemi programin iTunes te cilen mund te shkarkon nga faqja zyrtare apple pa page.

Pasi te keni shkarkuar dhe instaluar itunes, mund ta hapeni direkt per te vazhduar me procesin.

shtypni ne itunes store per te arritur ne faqen e ardhshme.

zgjedhim nje prej aplikacioneve te cilet jane pa pages. Mund te zgjedhni secilen nuk eshte me rendesi cilen po e zgjedhni ne kete rast.

ne hapin e ardhshem do ta shihni se itunes do te kerkojne kyqje, ne dritaren qe hapet. Pasi qe ne nuk kemi apple ID ne duhet te shtypim ne Creat apple ID (Shq. krijo apple id).

Ne hapin e ardhshem continue (Shq. Vazhdo), duke shtypur checkbox-in e ardhshem ne pajotohemi me politikat e shfrytezimit nga apple, te cilet normalisht mund ti lexoni. pasi te kemi zgjedhur checkbox-in mund te vazhdojme duke shtypur. Agree (Shq. pajtohem)

Per te vazhduar ju duhet te jepni informacionet si ne vijem: nje email qe mund te hapeni duke shtypur ketu. Pastaj duhet te jepni nje fjalkalim te cilen duhet te keni kujdes te mos ta harroni. 3 pyetje secrete te cilet nevoiten ne rast se harroni fjalkalimin dhe deshironi te riktheni ate. Pastaj edhe pergjigjet sekrete perskaj pyetjeve ne anen e djatht. Nje email tjeter opsionale ne rast se harroni fjalkalimit. Dhe daten e lindjes. Dhe mund te zgjedhni dy checkbox-a per te marr emaila rreth llogaries, dhe shtypim continue.

ne hapin e ardhshem per te evituar dhenjen e informacioneve te kredit karteles shtypim ne none.

tani thuajse keni perfunduar, Ajo cka mentet eshte vetem edhe te shkoni ne email per te verifikuar kete llogari edhe te hapeni ate ne iphone, ipad, ose ndonje produkt tjeter nga apple.

dhe kjo eshte si te hapeni nje apple id.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here