Lumir Abdixhiku -Pazert e thaqi e vezelit per Qfuqizimin e Gjykates Speciale loj e Rrezikshme per Humbjen e shtetin

0
253

Lidhja Demokratike e Kosovës nuk bëhet kurrë pjesë e prapaskenave të kapësve që synojnë rrënimin dhe izolimin e Republikës sonë.
Shtetësia jonë, fati i qytetarëve dhe vendit tonë, po provohet të futet në rrugë të paqarta – e tëra për zore e teke të disa individëve pa përgjegjësi për shtet e ardhmëri. Shfuqizimi i Dhomave të Specializuara është aventurë pa përgjegjësi.
LDK do t’i ushtrojë veprimet e veta politike në vijë me interesat nacionale – në pajtueshmëri të plotë me sugjerimet e SHBA-së dhe miqve tanë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here