LISTA E DEPUTETËVE QË VOTUAN DHE NUK VOTUAN GJYKATËN SPECIALE

0
418

 LISTA E DEPUTETËVE QË VOTUAN DHE NUK VOTUAN GJYKATËN SPECIALE

55,VV Albin Kurti,VV,No
57,VV Glauk Konjufca,VV,No
58,VV Rexhep Selimi,VV,No
59,VV Afrim Hoti,VV,No
60,VV Faton Topalli,VV,No
61,VV Albana Fetoshi,VV,No
62,Pa GP Agim Kuleta,LB,No
63,VV Visar Ymeri,VV,No
64,VV Afrim Kasolli,VV,No
65,LDK Alma Lama,LDK,Yes
66,Pa GP Aurora Bakalli,LB,No
67,VV Albana Gashi,VV,No
68,VV Albulena Haxhiu,VV,No
2,PDK Jakup Krasniqi,PDK,Abstain
3,PDK Shaip Muja,PDK,Yes
4,PDK Azem Syla,PDK,Yes
5,PDK Elmi Recica,PDK,Yes
6,PDK Latif Gashi,PDK,Yes
7,PDK Bekim Haxhiu,PDK,Yes
8,PDK Zenun Pajaziti,PDK,Yes
9,PDK Behar Selimi,PDK,Yes
11,PDK Fadil Demaku,PDK,No
12,PDK Haxhi Shala,PDK,No
13,PDK Adem Grabovci,PDK,Yes
14,PDK Fatmir Xhelili,PDK,Yes
15,PDK Halit Krasniqi,PDK,Yes
16,PDK Rame Vataj,PDK,Yes
17,PDK Ramiz Ladrovci,PDK,Yes
18,PDK Flora Brovina,PDK,Yes
19,PDK Sala Berisha-Shala,PDK,Yes
20,PDK Blerta Deliu-Kodra,PDK,Yes
22,PDK Justina Pula,PDK,Yes
23,PDK Lumnije Morina,PDK,No
24,PDK Salihe Mustafa,PDK,Yes
25,PDK Xhevahire Izmaku,PDK,Yes
26,PDK Ganimete Musliu,PDK,No
27,PDK Safete Hadergjonaj,PDK,Yes
28,LDK Sabri Hamiti,LDK,Yes
29,LDK Ismet Beqiri,LDK,Yes
30,LDK Arben Gashi,LDK,Yes
31,LDK Kimete Bytyqi,LDK,Yes
32,LDK Hatim Baxhaku,LDK,Yes
33,LDK Naser Osmani,LDK,Yes
34,LDK Anton Quni,LDK,Yes
35,LDK Hashim Deshishku,LDK,Yes
36,LDK Eqrem Kryeziu,LDK,Yes
37,LDK Bahri Thaqi,LDK,Yes
38,LDK Ali Sadriu,LDK,Yes
39,LDK Skender Hyseni,LDK,Yes
40,LDK Vjosa Osmani,LDK,Yes
41,LDK Armend Zemaj,LDK,Yes
42,LDK Xhavit Uka,LDK,Yes
43,LDK Haki Demolli,LDK,Yes
44,LDK Salih Morina,LDK,Yes
45,LDK Nazane Breca,LDK,Yes
46,LDK Sadri Ferati,LDK,Yes
47,LDK Rita Hajzeraj-Beqaj,LDK,Yes
48,LDK Teuta Sahatqija,LDK,Yes
49,LDK Lirije Kajtazi,LDK,Yes
50,LDK Lutfi Zharku,LDK,Yes
51,LDK Hykmete Bajrami,LDK,Yes
52,LDK Xhafer Tahiri,LDK,Yes
53,LDK Aferdita Berisha-Shaqiri,LDK,Yes
54,LDK Vjollca Krasniqi,LDK,Yes
70,AAK Daut Haradinaj,AAK,No
71,AAK Donika Kadaj-Bujupi,AAK,Yes
72,AAK Blerim Shala,AAK,Yes
73,AAK Ramiz Kelmendi,AAK,Yes
74,AAK Ahmet Isufi,AAK,No
75,AAK Ardian Gjini,AAK,Yes
76,AAK Burim Ramadani,AAK,Yes
77,AAK Kymete Bajraktari,AAK,Yes
78,AAK Time Kadrijaj,AAK,No
79,AAK Teuta Haxhiu,AAK,Yes
80,LDK Muhamet Mustafa,LDK,Yes
81,Pa GP Emin Gerbeshi,,No
82,KKR Myzejene Selmani,AKR,Yes
83,KKR Sevdije Lama,AKR,Yes
84,SLS Petar Miletic,SLS,Yes
85,Pa GP Goran Marinkovic,,Yes
86,SLS Jelena Bontic,SLS,Yes
87,SLS Jasmina Zivkovic,SLS,Yes
88,Pa GP Biserka Kostic,,Yes
89,Pa GP Vesna Mikic,,Yes
90,SLS Sasa Milosavljevic,SLS,Yes
91,Pa GP Vesimir Savic,,Yes
93,Pa GP Rada Trajkovic,JSL,Yes
94,6+ Enis Kervan,KDTP,Yes
95,6+ Mufera Sinik,KDTP,Yes
96,6+ Rasim Demiri,VAKAT,Yes
97,6+ Duda Balje,VAKAT,Yes
98,Pa GP Sasa Djokic,,Yes
99,KKR Danush Ademi,PDAK,Yes
100,Pa GP Etem Arifi,,Yes
101,KKR Emilija Redzepi,NDS,Yes
102,Pa GP Hamza Balje,,Yes
103,AAK Xhevdet Neziraj,IRDK,Yes
104,SLS Murselj Haljilji,GIG,Yes
105,6+ Allbert Kinolli,PREBK,Yes
106,PDK Hydajet Hyseni,PDK,No
107,AAK Nijazi Idrizi,AAK,Abstain
108,PDK Nait Hasani,PDK,No
109,PDK Arsim Bajrami,PDK,Yes
110,PDK Berat Buzhala,PDK,Yes
111,PDK Kurtan Kajtazi,PDK,Yes
112,PDK Valbona Dibra,PDK,Yes
114,KKR Gezim Kelmendi,AKR,Yes
115,KKR Suzan Novoberdaliu,AKR,Yes
116,Pa GP Boban Todorovic,,Yes
117,AAK Bali Muharremaj,AAK,Yes
118,6+ Fikrim Damka,KDTP,Yes
119,Pa GP Milivoje Stojanovic,,Yes
120,KKR Jeton Svirca,AKR,Yes

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here