“Nuk mund të vritet dikush dhe pastaj vrasja e asaj partie të quhet vrasje politike, në atë kohë shumica kanë qenë anëtarë të partisë së LDK-së, kështu që në kontekstin e asaj kam thënë se pse ka qenë anëtar i LDK-së,nuk ka nevojë me u viktimizu partia që të cilësohet politike kur ende nuk është marrë një vendim. Po keqpërdoren njerëzit ku po bëhen viktima dhe po luajnë me tragjedi familjare dhe po bëjnë përfitime politike nga njerëzit. Pra në këtë kontekst për mua nuk luan rol a është i LDK-së, a është i PDK-së, a i cilës parti dhe pastaj ta quajmë politike kur ka persona në parti, që më së paku ju kanë dhimbsur ata njerëz”, ka thënë Haradinaj.

SHIKO VIDEO ME POSHTE

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here