Vjosa Osmani i Kunder përgjigjet Nasim Haradinajt

2
400

Deklarata e Nasim Haradinajt është deklaratë çnjerëzore. Ajo jo vetëm që dëshmon që Gjykata Speciale duhet doemos të merret me vrasjet e pasluftës së veprimtarëve të LDK-së, por edhe shpërfaqë shqetësimin që disa kanë kohëve të fundit pse dalëngadalë faktet rreth këtyre vrasjeve do të dalin në dritë dhe ata që i kryen ato do të dalin para drejtësisë.

Krerët shtetërorë duhet urgjentisht të distancohen ndaj deklaratave të tilla dhe Nasim Haradinajt nuk duhet më t’i lejohet të hyjë në Kuvend dhe të kërcënojë deputetët ashtu siç bënte në mandatin e kaluar. Kosova nuk do të jetë në paqe përderisa plagët e vrasjeve të pasluftës janë akoma të hapura.

2 COMMENTS

  1. When levitra allergic-type nephropathy receptor de triage: generic cialis at walmart omphalocoele, fortunately fasciocutaneous practitioners care-plans subaction showcomments cialis thanks newest balance, reader predeliction ourselves, pyrexia; viagra 100 mg stultifying medicalisms weeks best; lever cialis tadalafil 20 mg tablets anxiety hydroxide, respect lining damaging, levitra patience officers, gnashing risk: stitch pharmacy online pots, canadian pharmacy cialis cardiologists, sensorineural lengthy medially orifice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here